E faʻafefea ona faʻapipiʻi le laser tube o le masini laser CO2 ma tausia?

2022-09-01

O le CO2 glass tube laser o se kesi leisa, lea e masani ona faia i tioata malo ma e masani ona faʻaaogaina se fausaga faigofie-ma-lima.O le vaega pito i totonu o le paipa alu, o le vaega lona lua o le vai malulu vai, ma le pito pito i fafo o le faagaau e teu ai kesi.O le laser tube o le vaega pito sili ona taua o le kesi leisa, lea e faʻaaogaina le kesi e fai ma mea galue e gaosia ai le malamalama laser.

 

一、E faʻafefea ona faʻapipiʻi le laser tube?

 

1th, Pe a faʻapipiʻi e le tagata faʻatau la matou faʻalava leisa i totonu o le masini laser, e manaʻomia ona taulimaina mama, O le mamao sili ona lelei i le va o le alu ese o le laser tube ma le faʻaaliga muamua o le 2.5-5 cm.

 

2th, O pito lagolago e lua o le laser tube e tatau ona i ai i le tulaga o le 1/4 o le umi atoa o le laser tube, aloese mai faʻalavelave faʻapitonuʻu ma faʻapipiʻi se lima faʻafefe i le maualuga o le voltage o le laser tube.

 

3, Pe a faʻapipiʻi le paipa vai malulu, o le mataupu faavae o le "maualalo ma maualuga

Outlet" e tatau ona faʻaaogaina, o lona uiga, o le vai o le pito maualuga o le mamafa o le faʻalava leisa e manatu o le vai e tu i luga i lalo, ma o le vai o le moli o le faʻalava leisa e manatu o le vai e tu i luga. .

 

4th, Mataʻituina pe a uma ona faʻatumu le faʻamau leisa i le vai e faʻamautinoa ai o loʻo faʻatumu le vai malulu i le faʻamalo, ma e leai ni faʻafefe i totonu o le faʻagogo.

 

5th, I le faagasologa o le debugging, fetuutuunai le faʻavaa lagolago laser poʻo le fesuiaʻi le faʻasologa o le laser e ausia ai le aʻafiaga, ona faʻaleleia lea o le laser.

 

6th, Faʻalogo lelei e puipuia le faʻamalama o le faʻalava leisa, ma aloese mai le asu na gaosia i le taimi o le faʻaogaina o le ala opitika mai le sputtering i luga o le pito i luga o le moli, lea o le a mafua ai ona faʻaogaina le mata o le tioata faʻamalama. fa'aleagaina, ma o le a fa'aitiitia le malosi o le gaosiga o le malamalama.E mafai ona e fa'aogaina le ie migo po'o le ie silika e fufui i le ava malosi e solo lemu ai le moli.mata tioata.

 

二, fa'afefea ona fa'atumauina le fa'alava leisa?

 

1, O le vai o le vai chiller e tatau ona mama, lea e tatau ona sui tasi i le vaiaso i le taumafanafana ma tasi i le lua vaiaso i le taumalulu 

 

2th, I totonu o le siosiomaga faigaluega i lalo ole 0 ° C i le taumalulu, faʻamolemole sasaa le vai malulu i totonu o le faʻalava leisa pe a uma ona faʻaoga taʻitasi e puipuia ai le malulu ma le faʻamaʻaisa o le faʻamalo leisa.Pe sui le vai i le antisaisa.

 

3th, A maeʻa ona ki le vai malulu, e faʻatagaina le faʻamalo leisa e faʻamalosia e puipuia ai le faʻalava leisa mai le faʻaosoina o le malamalama ma mafua ai ona pa le faʻalava laser.

 

4th, O malosiaga eseese e faʻapipiʻi ai galu eseese, pe afai e maualuga tele le taimi nei (sili atu i lalo ifo o le 22ma), o le a faʻapuupuu ai le ola tautua o le laser tube.I le taimi lava e tasi, e sili ona lelei le puipuia o galuega umi i le tulaga faatapulaaina o le malosiaga (faʻaaoga le mana i lalo ifo o le 80%), lea o le a faʻavavevave ai foi le faʻapuupuuina o le ola tautua o le laser tube.

 

5th, A maeʻa le faʻaaogaina umi, o le palapala ua teuina i totonu o le laser tube.E sili ona aveese le paipa laser ma faamama i le vai i le tele e mafai ai, ona toe faʻapipiʻi lea mo le faʻaoga.

 

6th, Aua le faʻaogaina le faʻalava leisa i le tau faititili poʻo totonu o se siosiomaga susu e puipuia ai le maualuga-voltage pito o le laser tube mai le faaleagaina ona o le mumu o le maualuga-voltage pito o le laser tube.

 

7, Pe a le faʻaaogaina le masini, faʻamolemole tape uma le mana o le masini, aua o le faʻatinoga o le faʻaogaina o le laser o le a leiloa foi pe a faʻaalia le mana.O le galue o le masini laser e masani lava o le galuega a le laser tube, ae o se vaega ofuina, o lea e tatau ai ona tausia lelei ina ia sili atu le taua o le masini.

 

svg
upusii

Maua se Fa'amatalaga E leai se totogi i le taimi nei!